коментира нашумелия скандал с главното участие на . Преди дни телефонът

...
коментира нашумелия скандал с главното участие на . Преди дни телефонът
Коментари Харесай

Борисов с коментар за чата на Гешев с Pi ar Sevi Boiko

 разяснява нашумелия скандал с основното присъединяване на. Преди дни телефонът му бе щракнат по  време на дебата в правната комисия за закриването на профилираното правораздаване. Кадърът, който бе запечатан бе, че той си написа с  " Pi ar Sevi Boiko ". Веднага се сътвориха изказвания, че това е персоналният пиар на Борисов - Севдалина Арнаудова.

" И вашите телефони, в случай че погледна, ще може да видя какво ли не. Не надзървам в телефоните на никого. Моята просвета не е такава ", изясни някогашният министър председател.

" От 15 години имам координатите на множеството хора в обществено-политическия живот в България. Имам кореспонденция с, Христо Иванов, даже и с президента. Виждате това, което и аз. Ако погледнем фейсбуците на множеството публицисти и с какви прилагателни се разискват имената на политиците. Лично ли е? Аз не укривам, че познавам основния прокурор. "

Борисов я прекъсна:

" Предлагам Севда да си вземе като моя телефон - нито има човечета, нито емотикони. А Христо Иванов дали си чати с Лозан Панов? ", попита Борисов и тематиката незабавно бе заменена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР